Monthly Archives: març 2020

A poc menys de tres mesos per a una nova edició de la Milla Vertical d'Àreu el 13 de juny, l'organització ja ens hem posat a treballar! #totsfemmilla

El que ja us podem assegurar a hores d'ara és que tornarà a ser una festa i una lluita contra el sol! Seguim treballant per mantenir l'essència i la duresa d'una cursa única al Pirineu!

  • Les INSCRIPCIONS: Les obrirem a principi d'Abril (data encara per concretar)!
  • Els RECORREGUTS:  Seran exactament els mateixos que en l'edició anterior! 3,6km i 1685md+ en el recorregut fins al cim del Monteixo! I 2,3km i 1000m+ pels corredors de la Milla Jove! En Minimilla també mantenim els diferents recorreguts per les corresponents categories!
  • El FESTIVAL DE SENDERISME ÀREU - PICA D'ESTATS: Segueix creixent i enguany el cap de setmana del 13 i 14 de juny arriba a la seva V edició! Us anirem informant de les diferents activitats que organitzarem! Un festival per a potenciar la figura del guia de muntanya local en un entorn privilegiat com és Àreu a la Vallferrera!

Us mantindrem informats de totes les novetats! Ben aviat us presentarem el nou disseny de la samarreta dels corredors,  la cervesa artesana de la Milla i altres novetats! #SempreGasIMG-5190