Monthly Archives: abril 2016

 

logo copa tres nacions

Des de milla vertical d´Àreu , després de mesos de feina i reunions , anunciem la creacio d´un nou Campionat Internacional de Curses Verticals  als Pirineus , conjuntament amb la Kilomètre Vertical de Goulier ( Marathon du Montcalm) i Kilometer Vallnord-CPA  que s'anomenarà " COPA VERTICALS TRES NACIONS"

                Despertant cada matí mirant la nostra Milla Vertical i comptant amb dos veïns pirinencs amb dues bones verticals de bastons , potentes , amb bons desnivells positius  i sobre tot amb pocs quilòmetres  de distància , vam treballar per tirar endavant aquest projecte i seguir lluitant per aquesta especialitat dintre del Trail Running " les Verticals".
                 Animeu-vos , són tres verticals que cal fer , segur que no us defraudarant , gaudint d'aquet Pirineu silenciós , majestuós, que espera el batec de les vostres pulsacions pas a pas , metre a metre , fins al cim .
                 Volem premiar l'esforç i l´estima per les verticals amb bons premis i un bon record per els finishers. Anirem informant. Seguiu atents a les xarxes socials de les tres curses i al nou faceboock de la Copa " Copa Verticals Tres Nacions"
                 VERTICALEROS , ARA NOMÉS FALTEU VOSALTRES !!!!!! Gassssss
                 Us esperem , nosaltres sense vosaltres no som ningú...........

Ja estan obertes les inscripcions per la Milla Vertical d'Àreu 2016 prevista per al cap de setmana 11 i 12 de juny

  • Preu corredor Federat: 22€.
    • Preu corredor no Federat: 27€.
    • Preu Mini Milla Federats 12€.
    • Preu Mini Milla no Federats 15€

A partir del 31 de maig hi haurà un increment del preu en la inscripció. 5€ en la categoria corredor i 3€ en la Mini Milla.

https://www.inscripcions.cat/millaverticaldareu2016mini

https://www.inscripcions.cat/millaverticaldareu2016jove

https://www.inscripcions.cat/millaverticaldareu2016