VII MILLA VERTICAL D’ÀREU

Després de temps pensant en una nova edició hem decidit que així sigui i la VII edició de la Milla Vertical d' Àreu tindrà lloc el dissabte 5 de Juny, en un format adaptat a les mesures de la pandèmia de la COVID-19.

La cursa es desenvoluparà durant tot el dissabte 5 de juny a Àreu, Pallars Sobirà.

Els horaris previstos per aquesta nova edició són:

DISSABTE 5 DE JUNY:

  • 9h a 10:15h - RECEPCIÓ  dels corredors. RECOLLIDA DE DORSALSINSCRIPCIONS presencials.
  • 10:20h - BREAFING de la cursa.
  • 10:30h - SORTIDA de les corredores sèniors i joves.
  • 10:45h - SORTIDA dels corredors sèniors.
  • A partir 14:30h - BOTIFARRADA pels corredors i acompanyants.
  • 15:00h - ENTREGA DE PREMIS de la Milla Vertical d'Àreu i la Milla Jove.

*  Durant el matí del dissabte tindrà lloc la cursa absoluta, amb arribades al cim del Monteixo i al Jespedil.

  • Milla Vertical d'Àreu (3,6km i 1685m+) amb arribada al Monteixo: Categoria única absoluta (masculina i femenina). Corredors a partir de 18 anys complerts l'any 2021.
  • Milla Jove (2,3km i 1000m+) amb arribada a Jespedil: Categoria única jove (masculina i femenina). Corredors de 14 a 17 anys. (2007 - 2004).

* Es realitzaran talls horaris al Jespedil (cota 2220m) i a la Cota 2.500m.

Material obligatori: Frontal, paravent, proteccions de goma a la punta dels bastons, dorsal visible i mascareta obligatòria per a la sortida i els primers metres de la competició.

Preu inscripció: Milla Vertical d'Àreu i Milla Jove 12€. A partir del dia 28 de Maig i el dia de la cursa el preu serà de 15€. Els corredors rebran el 100% del preu de la inscripció en cas de no poder asistir a la prova, fins el dia 28 de Maig es retornarà el 80% d'aquesta. A partir d'aquest dia no es retornarà els diners de la inscripció. 

En cas de suspendre la cursa per motius sanitaris o de la pandèmia de la COVID-19, l'organització retornarà la totalitat de la inscripció a tots els corredors. 

 

Durant la tarda del dissabte es durà a terme una nova edició de l'Encamada pels corredors més petits. Estem treballant per informar-vos quan abans sobre els recorreguts i categories.

 

#TotsFemMilla #SempreGas

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *